Coaching voor organisaties

Executieve coaching

Coaching voor medewerkers

Teamcoaching

Executieve coaching

Als leidinggevende bevind je je vaak in een eenzame positie. Je hebt geen naaste collega’s en je positioneert je tussen je team en bestuur of vennoten. Bovendien rust er een grote verantwoordelijkheid op je schouders: successen zijn voor de hand liggend en als alles goed verloopt is dat een evidentie van het team.

Maar als het moeilijk gaat, zijn alle ogen op jou gericht.

Een leider kenmerkt zich door de kracht om vanuit autonomie en authenticiteit anderen richting te geven. Het gaat om passie, enthousiasme, dienstbaarheid en daadkracht. Of je nu een ervaren of een beginnend leider bent, de verantwoordelijkheid die je rol met zich meebrengt stelt je voor heel wat uitdagingen. De vraag is dikwijls op welke manier je hier mee moet omgaan.

Een persoonlijke coach helpt je om je capaciteiten naar een hoger niveau te tillen:

  • Je hebt een klankbord
  • Je wordt uitgedaagd
  • Je effectiviteit verhoogt
  • Je krijgt meer zelfinzicht en je zelfvertrouwen krijgt een boost
  • Meer energie en beter aandachtmanagement

quote

Je kan de richting van de wind niet veranderen…, wel de stand van je zeilen!

Het coachtraject

Een coachtraject kan verschillen naar gelang intensiteit, duurtijd en inhoud, maar gemiddeld zien we dat een traject een vijf tal sessies van 1,5 uur in beslag neemt verspreid over een periode van 3 maand. We reiken je handvaten aan waarmee je dadelijk aan de slag kan in jouw professionele omgeving maar waarmee je ook sterker staat in jouw privéleven.