Leren

Goal Brix geeft regelmatig opleidingen over diverse thema’s. Hieronder vind je een lijst met enkele veel voorkomende thema’s.
Met onze trainingen reiken we praktisch toepasbare methodieken en modellen aan.

Indien je een concrete vraag hebt, dan denken we graag samen met jou de meest geschikte oplossing te creëren.

quote

Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think.

Albert Einstein

 

Communicatie

Doelstelling: inzicht bieden in het verloop van het communicatieproces en het verhogen van de communicatievaardigheden. Met deze training combineren we het theoretische aspect van communicatie met praktische gesprekstechnieken.

Emailen met impact

Doelstelling: email is ongetwijfeld een van de belangrijkste tools voor samenwerking binnen een organisatie. Tegelijk is inefficient emailgebruik uitgegroeid tot een van de grootste bronnen van ergernis. Deze training helpt deelnemers aan de hand van een aantal praktische tips op een meer constructieve manier email te gebruiken als communicatie- werktool.

Samenwerken

Doelstelling: het verhogen van de eigen communicatievaardigheden om tot een optimaile samenwerking te komen. Inzicht in groepsdynamiek

Geven en ontvangen van Feedback

Doelstelling: Je bent geoefend in het geven van feedback, die je gesprekspartner ook gemakkelijk van je accepteert. Hoe je hier een goed begin mee maakt en hoe je deze vaardigheden toepast leer je in de training Feedback geven en ontvangen. Daarnaast leer je zelf hoe je feedback kunt vragen en ontvangen.

Selectiegesprekken voeren via STARR methodiek

Doelstelling: Afnemen van interviews op een gestructureerde, professionele manier zodat je die informatie naar boven krijgt die je nodig hebt om een betrouwbaar oordeel te vormen van jouw kandidaat

Vergadertechnieken

Doelstelling:  Kennen van de agendapunten en je standpunt daarin. Ervoor zorgen dat punten doelgericht behandeld én afgehandeld worden en dat allemaal binnen de afgesproken tijd. Dat is de kunst van effectief vergaderen.