Over Goal Brix

Goal Brix wil de compagnon de route zijn van organisaties, teams en individuen in hun groeitraject door middel van training, coaching en HR advies.

Met Goal Brix krijg je integriteit en een persoonlijke aanpak. Ik engageer me om je beter te leren kennen en inzicht te verkrijgen in jouw uitdagingen en uiteraard streef ik naar duurzame resultaten.  In elk project is de lange termijn visie belangrijk.

Samen gaan we met Goal Brix voor verandering en trachten we grenzen te verleggen. Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk, daar mag je op rekenen!

Dit is mijn persoonlijk engagement waar ik voor ga, elke dag.

quoteThere is no one giant step that does it, it’s a lot of little steps

Peter A. Cohen

Sharon Van Brussel

Met een diploma van bedrijfspsychologie op zak, 10 jaar ervaring in HR en het realiseren van verschillende HR projecten in complexe internationale organisaties, heb ik heel wat ervaring kunnen verwerven in het faciliteren, trainen en coachen van teams en individuen in hun pad naar het bereiken van hun doelstellingen.

Mijn passie voor mensen en hoe zij de grootste meerwaarde kunnen zijn/worden voor een organisatie,  zorgt er voor dat ik elke dag opnieuw mijn vaardigheden in dit domein verder kan verbeteren en ontwikkelen.

Als people coach geloof ik sterk in het begrijpen van groepsdynamieken, het motiveren van mensen in organisaties en inzicht creëren in eigen groei.

…en om vol energie en enthousiasme er elke dag voor te gaan, ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden in de dansschool of buiten voor een duurloopje.

Lid van de Vereniging van Erkende Stress en Burnout Coaches (VESB)